Nieuws

Tweede masterclass bij NOVA!

Masterclass accountmanager

Na een zeer succesvolle eerste masterclass in 2016, gaan NOVA Engineering en NOVA IT Solutions opnieuw zes talentvolle nieuwe collega's opleiden. In een intensief traject van 7 maanden worden zij opgeleid tot volwaardig accountmanager/recruiter technische detachering!

In ons artikel lees je alle achtergronden en de ervaringen van de deelnemers van de eerste masterclass.

Lees het artikel

Maak kennis met ons team

Op onze nieuwe team pagina vind je al onze collega's bij elkaar. Met een korte beschrijving, een foto, contactgegevens en uiteraard een link naar het LinkedIn profiel. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekeken, neem dan contact op met een van ons of stuur een LinkedIn uitnodiging!

Naar de team pagina.

Pensionering Vlado Mikic

Vlado Mikic heeft na een carrière van 50 jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Op 30 juni 2016 nam hij afscheid van Nova Engineering.

Afscheid Vlado Mikic

Lees het artikel

Op de hoogte van onze nieuwe vacatures

Wil jij altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied, maak dan een job alert aan! Je krijgt dan steeds alle passende vacatures in je mailbox.

Maak jobalert aan!

NOVA nu ook actief in de ICT

NOVA IT Solutions

NOVA is gestart met activiteiten in de IT dienstverlening. Lees alles over NOVA IT Solutions

Preferred partner FME

FME

NOVA Engineering is preferred partner van FME, Nederlands grootste ondernemersorganisatie voor de technologische industrie.

Als contractpartner van FME Flexdienst is NOVA Engineering één van bedrijven die geselecteerd zijn om... Lees verder »

Top vacatures

NOVA Engineering heeft contacten met heel veel technische werkgevers in Nederland. Dat leidt ertoe dat wij steeds heel veel technische vacatures op MBO-, HBO- en universitair niveau hebben open staan.

Best passende baan

Wij vinden echter dat jij als professional in de techniek recht hebt op de best passende baan. Daarom gaan wij op grond van jouw wensen altijd op zoek naar het bedrijf dat het beste bij jou past. En het kan dan best voorkomen dat dat bedrijf niet eens een concrete vacature heeft uit staan! Op grond van onze kennis van de technische arbeidsmarkt weten wij waar er mogelijkheden voor jou zijn. Want een werkgever zoekt ook naar de best passende werknemers.

In onderstaande vacatures hebben wij altijd werk; meld je je voor één van deze vacatures bij ons aan, dan kun jij kiezen welke opdrachtgever het beste bij jou past!

NOVA Engineering. The technical touch.