Specialist in technisch specialisten

Bij NOVA Engineering zijn we gespecialiseerd in het werven en detacheren van hooggekwalificeerde technische specialisten. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven, op tijdelijke of vaste basis. Afhankelijk van de vraag die u als opdrachtgever heeft, selecteren wij zorgvuldig de juiste mensen om zo de perfecte match te maken.

NOVA Engineering vindt het belangrijk dat de specialist de wil heeft om bij te leren en niet stilstaat in zijn ontwikkeling. Daarom kijken wij doorlopend naar mogelijkheden voor extra opleidingen en cursussen. Onze specialisten hebben hierdoor altijd de kennis die onze opdrachtgevers van hen verlangen.

Wanneer wij binnen Nederland geen geschikte professional kunnen vinden, maken we gebruik van het internationale sourcing network van de Humares Groep.

Wij hanteren professionele wervings- en screeningprocessen, zodat u zeker bent dat een kandidaat voldoet aan uw specifieke eisen. Vanzelfsprekend controleren wij de referenties van iedere specialist voordat wij iemand aannemen. Zo zijn wij er zeker van dat u de juiste specialist op de juiste plek krijgt.

Voor NOVA Engineering is een goede en langdurige relatie met onze opdrachtgever zeer belangrijk. Die relatie bouwen wij het best op door u te laten zien wat NOVA Engineering zo uniek maakt: keer op keer die perfecte match tussen opdrachtgever en technisch specialist maken.

NOVA Engineering. The technical touch.