+31 40 245 01 06

Voor opdrachtgevers

Wie we zijn

NOVA Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen, detacheren en de werving & selectie van hooggekwalificeerde professionals voor top werkgevers op het gebied van engineering in Nederland.

Wat we doen

EngineerOf u nu tijdelijke (detachering) of permanente vraag naar personeel heeft, wij zien het als onze taak om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden. En als we binnen Nederland geen geschikte kandidaat kunnen vinden, dan maken we gebruik van het internationale netwerk van de Humares Groep binnen het "International Distance Matching" concept.

PlatformAls opdrachtgever maakt u gebruik van ons netwerk van professionals. Daarnaast maken wij gebruik van professionele wervings- en screeningprocessen die er voor zorgen dat de kandidaten voldoen aan uw specifieke eisen. Vanzelfsprekend controleren we ook de referenties van iedere kandidaat om er zeker van te zijn dat u de juiste kandidaat krijgt aangeboden.

Onze belofte

Wij willen een goede en langdurige relatie opbouwen met onze opdrachtgevers. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze kandidaten perfect passen bij uw behoeften.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom:

Lees meer over ons beleid op het gebied van kwaliteit.